27 Μαΐ 2013

Ευχαριστήρια επιστολή στον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τους Γιατρούς του Κόσμου




Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν στον Αρχηγό Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο ΜΠΑΝΤΙΑ οι Γιατροί του Κόσμου, για την ουσιαστική και σημαντική συνεισφορά τόσο του Αρχηγείου ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ, όσο και των πληρωμάτων των πλωτών σκαφών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ιατρική επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι Γιατροί του Κόσμου στο νησί των Λειψών.


Ειδικότερα στην επιστολή τους επισημαίνουν: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη που δείχνετε στο έργο που πραγματοποιούν οι Γιατροί του Κόσμου.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία και την επιχειρησιακή σας ετοιμότητα για την κάλυψη των αναγκών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, η μεταφορά της αποστολής των Γιατρών του Κόσμου στους Λειψούς, πραγματοποίησε ιατρικό έλεγχο σε όσους ανθρώπους έχουν χάσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο αγαθό, αυτό της υγείας.

Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν αυτή, μας δίνουν τα μέσα και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενώ συγχρόνως αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι στα σοβαρά, κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας.»