24 Ιαν 2014

O ρόλος της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και τα μέτρα για την ανάπτυξή της



Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων  με την ευκαιρία της ανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας (2014) του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ESNEuropean Shortsea Network) από το Eλληνικό Κέντρο Προώθησης (ΝΜΑ), το  οποίο εκπροσωπείται από την Ένωση, διοργάνωσε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στο Ναυτικό Όμιλο της Ελλάδος.




Ο κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης, Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ, παρουσίασε τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας του Ελληνικού Κέντρου ΝΜΑ, οι οποίες αποτελούν και τις προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Δικτύου.




Στην εκδήλωση παρέστη ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε τη σημασία και το ρόλο της Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και τα μέτρα που εξετάζει για την ανάπτυξή της.




Χαιρετισμό απηύθυναν  ο κ. Γιώργος Γράτσος, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος,  ο Δήμαρχος του Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος o εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ, κ. Γιώργος Βλάχος.



Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φορέων της ναυτιλιακής, ασφαλιστικής και τραπεζικής κοινότητας, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού κόσμου της ναυτιλίας, πολλοί φίλοι και  τα  Μέλη της Ένωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.