24 Ιαν 2014

« Ακύρωση της συζήτησης της Eπίκαιρης Ερώτησης του Θοδωρή Δρίτσα, για την κατάργηση της σύνδεσης Κυθήρων – Αντικυθήρων, με τον Πειραιά»




Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 "Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου με θέμα: «Γιατί αλήθεια καταργείται η επιδοτούμενη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Κυθήρων και των Αντικυθήρων με τον Πειραιά και την Κρήτη», δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ακυρώνεται η συζήτηση όλων των Επικαίρων Ερωτήσεων, λόγω έκτακτου νομοθετικού έργου.


Ωστόσο ο κ. Υπουργός, δεν προσήλθε ούτε σήμερα (14/01) στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει σε Ερώτηση για το ίδιο θέμα, της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρίας Ρεπούση.
 
Ο Θοδωρής Δρίτσας, θα επανακαταθέσει την Επίκαιρη Ερώτηση.

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι στις 27 Ιανουαρίου λήγει ο χρόνος παράτασης της άδειας προσωρινής απόσυρσης του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», καλείται ο κ. Υπουργός, έστω και την ύστατη στιγμή, να απαιτήσει τη δρομολόγηση του πλοίου και να μην αφήσει τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, χωρίς σύνδεση με το διοικητικό τους κέντρο, τον Πειραιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.