26 Μαΐ 2017

Μιχ.Λάμπρος: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Posodonia Sea Tourism Forum








Συγχαρητήρια επιστολή στον Θεόδωρο Βώκο, Εκτελεστικόν Διευθυντή του 
THE POSIDONIA SEA TOURISM FORUM, απέστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος Γενικός Διευθυντής Majestic International Cruises. Αναλυτικά: 

"Αγαπητέ κύριε Βώκο,

Για άλλη μια φορά οι Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε διοργάνωσαν κατά άψογο τρόπο το POSIDONIA SEA TOURISM FORUM τονίζοντας ιδιαίτερα την απόλυτη ανάγκη της περαιτέρω ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα τους τομείς της Κρουαζιέρας, του Υachting και των Λιμενικών υποδομών.


Πιστεύω ότι η οργάνωση και η παρουσίαση του POSIDONIA SEA TOURISM FORUM για τέταρτη φορά ξεπέρασε πράγματι τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων φορέων, διότι μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο ημερών αναπτύχθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που απασχολούν τους τομείς που αναφέραμε πιο πάνω, έφεραν σε άμεση επαφή υψηλόβαθμα στελέχη των μεγάλων διεθνών εταιρειών κρουαζιεροπλοίων με τους υπεύθυνους φορείς της πατρίδας μας, και άνοιξαν πόρτες επωφελούς επικοινωνίας για μελλοντικές συνεργασίες που σίγουρα θα ωφελήσουν τον θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας και κατ’ επέκταση στην Ανατολική Μεσόγειο, που δυστυχώς αυτή την εποχή δοκιμάζεται σκληρά σε αυτόν τον κλάδο.

Αξίζουν για άλλη μια φορά κύριε Βώκο θερμά συγχαρητήρια σε σας, στην κυρία Μιχαήλ και στους συνεργάτες σας για όλα όσα παρακολουθήσαμε τις δύο τελευταίες ημέρες τα οποία σίγουρα αποτελούν έναυσμα για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα όσων ασχολούνται με τον θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα μας.

Εγώ, που όπως γνωρίζετε ανήκω στην οικογένεια της Κρουαζιέρας, αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση από όσα αναφέρθηκαν από τους επιτυχημένους ομιλητές για τον τομέα της Κρουαζιέρας σε όλο το φάσμα των διήμερων εκδηλώσεων.

Ιδαιτέρως θα σταθώ στην δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι «η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει κίνητρα στις διεθνείς εταιρείες Κρουαζιέρας ώστε να επενδύσουν σε έργα υποδομών στην Ελλάδα, και να προχωρήσει σε συμβάσεις παραχώρησης λιμανιών Κρουαζιέρας».

 Κάτι παρόμοιο έγινε πριν από αρκετά χρόνια στην γείτονα χώρα και δημιουργήθηκαν από τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες αξιόλογα λιμάνια υποδοχής κρουαζιεροπλοίων στην Κωνσταντινούπολη, στο Kusadasi, στην Antalya και σε άλλα μικρότερα λιμάνια.

Για όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια του POSIDONIA SEA TOURISM FORUM για τον τομέα της Κρουαζιέρας θα αναφερθώ διεξοδικά μέσω του ημερήσιου και περιοδικού Τύπου.

Και πάλι δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για μελλοντικές επιτυχίες στις ενέργειές σας, κάτι για το οποίο είμαι απόλυτα πεπεισμένος.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής



Κοινοποιήσεις:
-              κον. Θεόδωρον Κόντε, Πρόεδρον Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορεών Ναυτιλίας,


-              κα. Θεοδώρα Ρήγα, Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού και Marketing Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.