12 Μαΐ 2017

Ζητήματα έρευνας και διάσωσης συζητούν Ελλάδα-Τουρκία

Επίσκεψη  της Γενικής Προξένου της Τουρκίας στο Αρχηγείο Λιμενικού

Τα ζητήματα έρευνας και διάσωσης στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου ήταν το αντικείμενο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Υπουργείου Ναυτιλίας στον Πειραιά όπου συναντήθηκαν σήμερα η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας  Oya Yazar  με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Σταμάτη Ράπτη.


Τα θέματα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του  αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο χωρών στη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης  της Προξένου της Τουρκίας.
  Από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφαλείας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Λαγουρός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Στουρνάρας, καθώς και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χριστιανός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.