25 Μαΐ 2017

Προβλήματα στο εμπορικό και τουριστικό λιμάνι του Πειραιά λόγω της Πλοηγικής Υπηρεσίας




Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά  λόγω της παρατεταμένης δυσλειτουργίας της πλοηγικής υπηρεσίας.
Η ανησυχία αυξάνει στους επαγγελματίες του χώρου είτε έχουν να κάνουν με τη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων είτε με το car terminal είτε με την κρουαζιέρα ειδικά τώρα που η κίνηση αυξάνει λόγω καλοκαιριού.
Ναυτιλιακοί πράκτορες καταγγέλλουν συχνές καθυστερήσεις στην πλοήγηση των πλοίων που οφείλονται   είτε στη έλλειψη του αναγκαίου αριθμού πλοηγών, είτε στη έλλειψη του αναγκαίου αριθμού πλοηγίδων. Πλοηγίδες  που εμφανίζουν   συχνά βλάβες τόσο  λόγω της παλαιότητάς του όσο   και λόγω της  έλλειψης  προγράμματος συντήρησής τους.
Όπως επισημαίνουν κύκλοι της αγοράς  το υπουργείο Ναυτιλίας δεν έχει δώσει ακόμη τις πρέπουσες λύσεις και η κατάσταση  διαιωνίζεται «θολώνοντας» την εικόνα του Μεγάλου Λιμανιού.
«Η γενικότερη εικόνα της αναξιοπιστίας που βγάζουν προς το εξωτερικό   το εμπορικό και τουριστικό λιμάνι του Πειραιά  προκαλεί απογοήτευση και θα έχει συνέπειες στο άμεσο μέλλον» επισημαίνουν.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.