28 Μαΐ 2017

Γραμμές Ευβοϊκού: Με 20% στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Σύμης

Στην εξαγορά μετοχών που αποτελεί πλέον το 20% της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Σύμης (ΑΝΕΣ Α.Ε.) προχώρησε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Γραμμές Ευβοϊκού.
Σε κοινές τους δηλώσεις ο κ. Καρογιάννης Βασίλειος και ο Κοντός Ανάργυρος, βασικοί μέτοχοι της Ναυτιλιακής Εταιρείας Γραμμές Ευβοϊκού, ανέφεραν ότι προχωράνε γοργά στους στόχους τους και υλοποιούν κατά λέξη όσα είχαν υποσχεθεί και ανακοινώσει προ διμήνου. Πρόσθεσαν θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας τους και την ανάγκη του επιβατικού κοινού.

Όπως επισημαινεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία στα πλαίσια της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας της από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα ενδυναμώνει τον στόλο της με πλοία που πληρούν όλες τις κατάλληλες υποδομές καλύπτοντας τις ανάγκες της εξυπηρέτησης των επιβατών και προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες από το έμπειρο ναυτικό και ξενοδοχειακό προσωπικό της.
Στοχεύει επίσης σε πρόσθετα έσοδα και απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού εξυπηρέτησης των προορισμών και κάλυψης των αναγκών της θεαματικής αύξησης τουρισμού για το 2017, προσθέτει.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.