11 Μαΐ 2017

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοία-Πανευρωπαϊκό -4η ημέρα: Στη στεριά «δεμένα» παρέμειναν λόγω αέρα τα σκάφη


Το Marinetimes.blogspot.gr  καταγράφει ημέρα με την ημέρα τις προσπάθειες του Γιάννη Μιτάκη στα FINN,   μεταφέροντας ό,τι συμβαίνει στη Μασσαλία.


Καλησπέρα από τη Μασσαλία όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας. Όπως είχαν προβλέψει από χθες, διοργανωτές και αθλητές,  η θάλασσα  ήταν μοβ από τον πολύ αέρα....
...που ξεπερνούσε τα 30 μίλια,  με αποτέλεσμα να μην γίνουν αγώνες.  Κρατήθηκε στάση αναμονής, όπως βλέπετε και στην ανακοίνωση που δημοσιεύουμε ,  
 μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση αλλά …τζίφος. Να σκεφτείτε ότι οι ιστιοπλόοι ίσα-ίσα που έβγαλαν το κάλυμμα τους σκάφους τους και το ξανάδεσαν αμέσως μετά  και ήδη βρίσκονται στα καταλύματα τους για   να προετοιμαστούν πνευματικά και σωματικά για την αυριανή ημέρα.
Αραλίκι!!!!!

Για την Παρασκευή,  12 Μαίου,  προγραμματίστηκαν τρεις κούρσες. Δηλαδή το 1/3 σχεδόν  των αγώνων  του Πρωταθλήματος μία μόλις ημέρα πριν τη λήξη του:

 «Πρέπει να είναι μία καλή ημέρα για μένα» μας λέει ο Γιάννης Μιτάκης ο οποίος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας: «θα ξεκινήσω σταθερά και ανάλογα πως θα εξελιχθεί η αγωνιστική ημέρα θα προσαρμόσω και την τακτική μου».

Οι  μετεωρολόγοι κάνουν λόγο  για αέρα εντάσεως 18-20 μίλια.
«Αναμένεται  δύσκολη και αυτή η μέρα»  επισημαίνει ο Γιάννης.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από τον γαλλικό νότο. Τα λέμε αύριο στην πιο κρίσιμη ημέρα του Πανευρωπαϊκού μέχρι την …επόμενη! Au revoir  mes amis.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.