5 Ιουν 2018

Probunkers: Η εταιρεία που θα ανεφοδιάζει με καύσιμο LNG τα πλοίαΈνα νέο και φιλόδοξο project, η για τον ανεφοδιασμό πλοίων με LNG παρουσίασε  σήμερα η εταιρεία Probunkers, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων.
Όπως επεσήμαναν οι υπεύθυνοι της εταιρείας πρόκειται για παγκόσμιας εμβέλειας έργο, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που προσφέρει την ευκαιρία για επένδυση σε δύο κυρίαρχες και δυναμικές βιομηχανίες: την ναυτιλία και την ενέργεια. 

«Η probunkers έχει ως στόχο να σχεδιάσει, να ναυπηγήσει και να διαχειρίζεται ένα στόλο από μοντέρνα και φιλικά προς το περιβάλλον σκάφη για ανεφοδιασμό πλοίων με καύσιμο LNG, που θα καλύψει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ενεργειακές ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας. Το project περιλαμβάνει Σχεδιασμό, Χρηματοδότηση, Εφαρμογή, Λειτουργία και Πωλήσεις. H probunkers θα έχει ρόλο σε τρία επίπεδα: ως Φυσικός Προμηθευτής, ως Έμπορος LNG και ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής πλοίων ανεφοδιασμού. Αυτή η «τριπλή στόχευση» και η πολυεπίπεδη ανάπτυξη του επιχειρηματικού μοντέλου δημιουργεί αυξημένες ανάγκες επενδύσεων, εμπορικής και λειτουργικής διαχείρισης, αγοράς και πώλησης LNG, logistics αλλά και μάρκετινγκ» επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της probunkers, Αλέξανδρος Προκοπάκης. Στηνπαρουσίαση έδωσαν το παρών και  τα δύο ακόμη  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Κώστας Χασσιώτης και ο Πάνος Γιαννούλης.
 «Εκτιμώ ότι το 2018 θα είναι έτος-ορόσημο για την επέκταση του LNG ως βασικού καυσίμου στη ναυτιλία. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μετατρέψουμε την probunkers σε επενδυτική ευκαιρία παγκόσμιας κλάσης και να υλοποιήσουμε το όραμά μας να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο εφοδιασμού της ναυτιλίας με καύσιμο LNG», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Προκοπάκης.
Η probunkers στοχεύει να συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη των υποδομών εφοδιασμού της ναυτιλίας με LNG, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες ανεφοδιασμού και επιδιώκοντας να είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους υποστηρικτές της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης ενέργειας στη ναυτιλία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.