10 Ιουν 2018

Διοργανώθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης στον Πειραιά

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε  το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στον Πειραιά, παρευρέθηκε o Δήμαρχος  Γιάννης Μώραλης στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2018».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και περιελάμβανε διασκέψεις, σεμινάρια, εργαστήρια και συναντήσεις σχετικά με τρέχοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους εκπαιδευτές ναυτιλίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Ομίλου Ακμή, λέγοντας πως είναι ένας σημαντικός φορέας εκπαίδευσης στην πόλη του Πειραιά. «Πιστεύω πως ένας Δήμος πρέπει να έχει καλή συνεργασία τόσο με τα Πανεπιστήμια, όσο και με τα εκπαιδευτήρια της πόλης», σημείωσε ο κ. Μώραλης και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Ροδόπουλο και τους ιθύνοντες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τη συμμετοχή στις «Ημέρες Θάλασσας 2018», αλλά και για τις  παραγωγικές συνεργασίες που υλοποιούν στην πόλη του Πειραιά.

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Πειραιά στον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2018», επεσήμανε πως πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά με άξονα τη θάλασσα, αλλά και την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την ψυχαγωγία. Οι «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τους φορείς της πόλης για τους δημότες και τους επισκέπτες του Πειραιά και είναι χαρά μας να βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.