11 Ιουν 2018

Εγκαινιάστηκε η συνεργασία της Golden Cargo με τη Lufthansa Cargo

Από αριστερά Κωστής Αχλαδίτης διευθύνων σύμβουλος Golden Cargo, Peter Gerber Chairman and CEO της Lufthansa. Cargo, Θεόδωρος Βενιάμης Peter Gerber Chairman and CEO της Lufthansa. Cargo, Μιχάλης Βενιάμης director της Golden Union.

Δυο χρόνια συμπλήρωσε η στρατηγική συνεργασία της Golden Cargo με την Lufthansa Cargo και η επέτειος αυτή επισφραγίσθηκε με την κοινή παρουσία των δυο εταιρειών με περίπτερο στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2018.
Η Golden Cargo, μέλος του Ομίλου Golden Union, είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τον ορό Maritime Logistics στην Θαλάσσια εφοδιαστική αλυσίδα σε ένα περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό. Σε συνεργασία με την Lufthansa Cargo προσφέρει μια νέα υπηρεσία αερομεταφοράς για την ναυτιλιακή βιομηχανία στα πρότυπα των αντίστοιχων προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρονιά για εξειδικευμένους εμπορικούς & βιομηχανικούς τομείς. Η πολυετής συνεργασία με τον γερμανικό αερομεταφορέα και η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε επιβραβεύτηκε από την Lufthansa Cargo με την συμπερίληψη, πριν από δυο χρόνια, της Golden Cargo στο partnership program που προωθεί ο Γερμανικός όμιλος.
Ο συνδυασμός του διεθνούς δικτύου συνεργατών της Golden Cargo και το πυκνό δίκτυο κάλυψης της Lufthansa Cargo αποτελούν ένα εγγυημένης ποιότητας κανάλι διεκπεραίωσης των μεταφορικών αναγκών οποιασδήποτε ναυτιλιακής εταιρείας. Σήμερα, περισσότερα από 2.500 πλοία παγκοσμίως εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά από την Golden Cargo η οποία είναι επίσης contract logistics provider για μεγάλους παραγωγούς & εμπόρους ανταλλακτικών πλοίων. Η Golden Cargo πραγματοποιεί το 70% όλων των μεταφορών της αεροπορικώς.
Η Golden Cargo πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες βρήκε στην Lufthansa Cargo τον αξιόπιστο εταίρο για να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ναυτιλιακές εταιρείες και τα πλοία τους σε όλο τον κόσμο τόνισε ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης Chairman της Golden Union, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/6 στο περίπτερο των δυο εταιρειών στο χώρο της διεθνούς έκθεσης Ποσειδώνια 2018.
Η Lufthansa Cargo στηρίζει ειδικευμένες εταιρείες logistics, στην παγκόσμια δραστηριότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Η Golden Cargo, που έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με την ναυτιλία είναι μια ομάδα που είναι εξοικειωμένη με τις ανάγκες που προκύπτουν στον ναυτιλιακό κλάδο και αποτελεί για την Lufthansa τον ιδανικό συνεργάτη υπογράμμισε ο κ. Peter Gerber Chairman and CEO της Lufthansa Cargo και κατέληξε λέγοντας ότι «η επιχειρηματική συνεργασία μας σχεδιάστηκε με γνώμονα την πρόσφορα υψηλών απαιτήσεων υπηρεσιών στους πελάτες μας»
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.