12 Φεβ 2018

Ολοκληρώθηκε το Winter Match Race από το Sailing Spot του ΙΟΠ




Με καιρό που να δικαιολογεί το όνομά του, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο graded match race για το 2018 από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς. Το Σαββατοκύριακο 10-11/2 10 ομάδες έδωσαν το παρών για να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή με τον καιρό να μην είναι όμως σύμμαχος της επιτροπής. Δυνατή βροχή και νοτιάς το Σάββατο και δυνατός πουνέντης ξανά την Κυριακή, ευτυχώς χωρίς βροχές.


Το Σάββατο, όταν οι συνθήκες δυσκόλεψαν αρκετά, και με γνώμονα την ασφάλεια των πληρωμάτων, ο στίβος μετακόμισε μέσα στο Μικρολίμανο. Έτσι, το πρόγραμμα των match μπόρεσε να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Παράλληλα, το θέαμα που προσέφεραν οι ομάδες σε όλους όσους βρέθηκαν την ημέρα αυτή σε καφετέριες και εστιατόρια ήταν μοναδικό και πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Την Κυριακή, ο στίβος στήθηκε μπροστά από το εντευκτήριο του ομίλου όπου και πάλι η δράση ήταν σε απόσταση αναπνοής.


Στον αγώνα αυτό, για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε και σύστημα on-line παρακολούθησης. Υπήρχε η δυνατότητα μέσω διαδικτύου να παρακολουθεί κανείς ζωντανά την δράση ενώ και εκ των υστέρων, μπορούσε κανείς να ξαναδεί τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων.


Νικητές της διοργάνωσης οι ομάδες των Καλδή, Παπαγεωργίου και Τσουλφά που ήρθαν 1οι , 2οι και 3οι αντίστοιχα. Πολύ θετική εντύπωση έκανε η ομάδα από το τμήμα του youth του sailing spot, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και μάλλον σε λίγο καιρό οι «μεγάλοι» πρέπει να τους προσέχουν!


Επόμενη διοργάνωση για το sailing spot, το Spring Match Race, στις 10-11/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.