5 Φεβ 2018

Νηογνώμονας INSB: Επιτυχής μετάβαση στο πρότυπο ISO 9001:2015






Σε συνέχεια της ετήσιας επιθεώρησης αξιολόγησης που διεξήχθη από τον ανεξάρτητο φορέα EUROCERT – Ευρωπαϊκός  Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στα κεντρικα γραφεία του Nηογνώμονα INSB –Διεθνές Γραφείο Επιθεωρήσεων Πλοίων-στον Πειραιά, επιβεβαιώθηκε η επιτυχής μετάβαση του Εταιρικού Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας του Οργανισμού από την προηγούμενη έκδοση ISO 9001: 2008 στην πιο πρόσφατη  ISO 9001:2015.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου τετραμήνου του έτους 2017, οι υπεύθυνοι ποιότητας του Οργανισμού εξέλιξαν περαιτέρω το πλαίσιο του Συστήματoς Διαχείρισης Ποιότητας ολοκληρώνοντας την αναβάθμιση και επικαιροποίηση του σύμφωνα με τις νεώτερες απαιτήσεις της τελευταίας έκδοσης του προτύπου ISO και με ιδιαίτερο προσανατολισμό προς την ηγεσία, την δέσμευση διοίκησης και την αξιολόγηση κινδύνων, οι οποίες και αποτελούν καίρια στοιχεία του προτύπου 9001:2015.
«Η επιτυχής μετάβαση από το ISO 9001:2008 στο πιο πρόσφατο ISO 9001:2015  υπογραμμίζει την συνεχή επιδίωξη του Nηογνώμονα INSB  για αριστεία, προσθέτει υψηλή αποτελεσματικότητα στην παροχή των διαπιστευμένων υπηρεσιών του και προάγει την εταιρική του συνέπεια για προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση πελατών σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο» επισημαίνει η διοίκηση του Νηογνώμονα.
Το Διεθνές Γραφείο Επιθεωρήσεων Πλοίων – INSB Class  είναι ένας ελληνικός οργανισμός επιθεώρησης και κατάταξης πλοίων με πάνω από τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στην διεθνή ναυτιλία. Με έδρα τον Πειραιά, ειναι αναγνωρισμένος από 32 Κράτη-Νηολόγια για την κατάταξη πλοίων σε κλάση, την διεξαγωγή επιθεωρήσεων σύμφωνα με τις συμβάσεις του ΙΜΟ καθώς και για την έκδοση σχετικών πιστοποιητικών ασφαλείας πλοίων. Ο νηογνώμονας INSB  διατηρεί εθνικό αλλά και διεθνές δίκτυο με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.