12 Φεβ 2018

Τα απόνερα από το master plan του ΟΛΠ και η κόντρα με τη ΔΑΛ


Τριβές στο εσωτερικό του υπουργείου Ναυτιλίας προκάλεσε η πρωτοβουλία της Δημόσιας Αρχής Λιμένος να προσκαλέσει όλους τους εμπλεκόμενους με το λιμάνι του Πειραιά φορείς προκειμένου να συζητήσει το master plan που έχει παρουσιάσει προς διαβούλευση ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ν» από ανθρώπους που ήταν παρόντες στη συνάντηση, στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και στενή συνεργάτις του γ.γ. Χρήστου Λαμπρίδη ξεκαθάρισε ότι πολλές από τις παρεμβάσεις της ΔΑΛ και του διοικητή της, Δημοσθένη Μπακόπουλου, αποτελούν αρμοδιότητα της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων.
Κατά της πρωτοβουλίας της ΔΑΛ κινήθηκε και η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Σε επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία της ΔΑΛ είναι εκτός θεσμικού πλαισίου, αφού υπεύθυνος για τη διαβούλευση, σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης, είναι ο ΟΛΠ.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση της «Ν», η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε επίσης σύγχυση σε φορείς και δήμους, αναφορικά με το ποιος έχει την ευθύνη της διαβούλευσης.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr
Μερική Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.