14 Φεβ 2018

Γιάννης Μιτάκης: Στοχεύοντας την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn






Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα του Μαϊάμι  στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου της World Sailing, όπου κατέλαβε την 5η θέση,  ο  Γιάννης Μιτάκης βάζει ως στόχο μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn που θα διεξαχθεί  τον Μάρτιο στο Cadiz της Ισπανίας, από 9 έως 17 Μαρτίου.

 Ήδη βρίσκεται εκεί ώστε να λάβει μέρος  σε ένα διεθνές προπονητικό camp που οργανώνει ο ίδιος όμιλος που θα διοργανώσει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο camp θα είναι σχεδόν όλοι όσοι αγωνιστούν και στο Ευρωπαϊκό ώστε να εξοικειωθούν με τα νερά της περιοχής αν και οι περισσότεροι αθλητές έχουν ήδη αγωνιστεί στην περιοχή αυτή.

Μετά το camp  ο Έλληνας πρωταθλητής  θα επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να αγωνιστεί στο Athens International Sailing Week που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και αμέσως μετά θα επιστρέψει στο Cadiz.

Την προετοιμασία  του Γιάννη Μιτάκη υποστηρίζει οικονομικά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και οι εταιρίες MUSTO και BMS United Bunkers.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.