5 Φεβ 2018

Στους Lloyd’s του Λονδίνου δύο απόφοιτοι των Πανεπιστημίων Πειραιά και Αιγαίου, με πρωτοβουλία Κουρουμπλή



Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης συνεργασίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή με τα στελέχη του Global Development Center Lloyds (LGDC), την εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων MATRIX Broker at Lloyd’s και την American Hellenic Hull Insurance Company, δίνεται η ευκαιρία σε δύο Έλληνες αριστούχους απόφοιτους του τμήματος «Ναυτιλιακών Σπουδών» του Πανεπιστημίου Πειραιά και του τμήματος «Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών» του Πανεπιστημίου Αιγαίου αντίστοιχα, να παρακολουθήσουν το διήμερο, υψηλού επιπέδου, σεμινάριο κατάρτισης μεσιτών ναυτασφάλισης.

Οι δύο αριστούχοι απόφοιτοι του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 επιλέχθηκαν κατόπιν υπόδειξης των Πρυτάνεων κ. Άγγελου Κότιου του Πανεπιστημίου Πειραιά και κ. Στέφανου Γκρίτζαλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το σύνολο των εξόδων των αποφοίτων έχει αναλάβει να καλύψει η εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων MATRIX Broker at Lloyd’s - η μοναδική εταιρία ελληνικών συμφερόντων που είναι μεσίτης των Lloyds , στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.
Τέλος, η μόνη ναυτασφαλιστική εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα, American Hellenic Hull Insurance (AHHIC), θα δώσει την ευκαιρία στους δύο απόφοιτους για το χρονικό διάστημα του ενός μήνα, μετά την επιστροφή τους από το Λονδίνο, να εφαρμόσουν και στην πράξη την εξειδίκευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.