18 Φεβ 2014

Ο ΙΟΠ διοργανώνει «Κύπελλο Ολυμπιονικών 2014»





Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, πιστός στην αγάπη του για τον ναυταθλητισμό και την επιτυχημένη πορεία του, διοργανώνει αγώνα προς τιμήν των Ελλήνων Ολυμπιονικών οι οποίοι, όλα αυτά τα χρόνια, μας έχουν χαρίσει ανεκτίμητες νίκες, χαρά και υπερηφάνεια.

Τιμώντας την συνεισφορά των μεγάλων αυτών αθλητών, οι εν λόγω αγώνες φέρουν την ονομασία «Κύπελλο Ολυμπιονικών 2014» και  περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου  στον Φαληρικό Όρμο.
 «Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς τιμά τους Ολυμπιονίκες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία της ιστιοπλοΐας.    Αναγνωρίζοντας το έργο τους και τη διαχρονική αξία των επιτυχιών τους, κρατά άσβεστη τη φλόγα της νίκης και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο Κύπελλο Ολυμπιονικών 2014. Μια γιορτή για τον αθλητισμό, τη θάλασσα και την ευγενή άμιλλα.» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΙΟΠ, Γιάννης Παπαδημητρίου.
Τα σκάφη πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία των αγώνων, ηλεκτρονικά στο ιστότοπο www.iop.gr, ή στο ειδικό έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής που διατίθεται από τη γραμματεία του ΙΟΠ έως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00.
  Η απονομή  των επάθλων θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00, παρουσία της πλειοψηφίας των Ολυμπιονικών Ιστιοπλοΐας, από το 1960 μέχρι και σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.