20 Δεκ 2013

Μνημόνιο συνεργασίας Ενωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων με το Παν/μιο Αιγαίου



.

Μνημόνιο  Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2013, μεταξύ της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων  και του Εργαστηρίου  Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων  του Τμήματος Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στα γραφεία της Ένωσης.


Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των στόχων της ΕΕΝΜΑ, αφενός και του ΕΔΙΝΑΛΕ, αφετέρου, ως εκπαιδευτικού/ερευνητικού φορέα. Μεταξύ των πρωτοβουλιών περιλαμβάνονται η συνεργασία στην εκπόνηση μελετών και ερευνών, στη διοργάνωση συναντήσεων και ημερίδων στις οποίες θα συζητούνται θέματα που αφορούν την ναυτιλία και τις υπηρεσίες που συνδέονται γενικότερα με τις θαλάσσιες εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές καθώς και η συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η ναυτική εκπαίδευση. Οι πρωτοβουλίες μπορεί να υλοποιούνται μέσω ειδικών προγραμμάτων που θα συμφωνούνται από τα δύο μέρη.

Μέσω αυτής της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας επιδιώκεται η ενίσχυση των στόχων της ΕΕΝΜΑ και των μελών της και η περαιτέρω ανάπτυξη του εκπαιδευτικού και ερευνητικού ρόλου του ΕΔΙΝΑΛΕ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι κ.κ. Σακέλλης και Κρασανάκης, Πρόεδρος και Γ.Γραμματέας του ΣΕΕΝ, αντίστοιχα, στα πλαίσια των Συνεργειών των δύο Ενώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.