15 Μαΐ 2014

MSC:Λειτουργία Τερματικού σταθμού στην Αμβέρσα

Η MSC Mediterranean Shipping Company S.A. ανακοινώνει τη λειτουργία της κοινοπραξίας μεταξύ της Terminal Investment Limited “TIL”  και της PSA στο Λιμάνι της Αμβέρσας και τη μεταφορά από το Delwaide Dock στο Deurganck Dock .


Η μετεγκατάσταση στο Deurganck Dock θα επιτρέψει σε πλοία άνω των 14.000 TEU να συμπεριληφθούν στα service της MSC στην Αμβέρσα στο μέλλον. Η επιπρόσθετη χωρητικότητα των περίπου 4 εκ TEU στο νέο διαμορφωμένο τερματικό σταθμό,  θα επιτρέψει επίσης στην  MSC να αυξήσει το διακινούμενο όγκο φορτίου της Αμβέρσας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί από τη χωρητικότητα του αντίστοιχου του Delwaide . Ο τερματικός σταθμός Deurganck Dock , ο οποίος θα ονομάζεται MSC PSA European Terminal  “MPET”  θα συνεχίσει να εξυπηρετεί επίσης άλλα  service της MSC μέσω Αμβέρσας, καθώς και άλλους συνεργάτες της MSC συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου δικτύου P3 στο μέλλον .
Ο Αντιπρόεδρος της MSC SA, κος Diego Aponte σχολίασε : « Εμείς, ως MSC έχουμε μια πολύ μακρά ιστορία στο λιμάνι της Αμβέρσας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το λιμάνι εξακολουθεί να στηρίζει τα σχέδιά μας για περαιτέρω ανάπτυξη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.