15 Μαΐ 2014

Στο Δ.Σ. της CIRM η Αθηνά Βεζύρη, Πρόεδρος & Γενική Διευθύντρια της SRH Marine Electronics S.A.





  Nέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Comité International Radio-Maritime (CIRM), στην Ανάπολη των ΗΠΑ, εξελέγη  η   Αθηνά Βεζύρη, Πρόεδρος & Γενική Διευθύντρια της SRH Marine Electronics S.A αντιπροσωπεύοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της CIRM την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία.


Η CIRM είναι η πρωταρχική διεθνής ένωση των εταιρειών  που ασχολούνται με ηλεκτρονικά ναυτιλίας  , αποτελούμενη από  90 εταιρίες, 29 κρατών  παγκοσμίως  ως τρέχοντα μέλη, καθώς και ένας από τους 9 διεθνείς οργανισμούς διαπιστευμένος  το 1961 ως μη-κυβερνητική οργάνωση με συμβουλευτική ιδιότητα στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό,  International  Maritime Organization (ΙΜΟ). Η CIRM προωθεί την εφα
ρμογή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στην ασφαλή  και αποτελεσματική  πλοήγηση  των σκαφών στη θάλασσα, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα  τη δημιουργία σχέσεων μετάξύ όλων των οργανισμών που διαχειρίζονται  την ηλεκτρονική υποστήριξη στην επικοινωνία, σε συστήματα θαλάσσιας πλοήγησης και πληροφόρησης.

Η SRH Marine Electronics S.A.  είναι μια εδραιωμένη εταιρεία για πολλά χρόνια στην αγορά της ναυτιλίας, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης σε θαλάσσιο εξοπλισμό Πλοήγησης , Επικοινωνίας, Ασφάλειας. Η έδρα της βρίσκεται στον Πειραιά.

 Η SRH υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διακεκριμένων κατασκευαστών και επισκευαστών και φέρει πιστοποιήσεις από όλους τους σημαντικούς νηογνώμονες, όπως επίσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.