4 Δεκ 2015

ΟΛΠ: Άρχισαν οι εργασίες του Joint Final Event των τριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Άρχισαν  χθες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 οι εργασίες του Joint Final Event των τριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Β2ΜΟSANNA και WIDERMOS) που φιλοξενούνται στην Ελλάδα με την υποστήριξη της ΟΛΠ Α.Ε. και με τη συμμετοχή πάνω από 200 εκπροσώπων της ναυτιλιακής βιομηχανίας και της λιμενικής κοινότητας.

          Την έναρξη των εργασιών κήρυξε εκ μέρους της διοίκησης του ΟΛΠ ο Γενικός Διευθυντής κ. Στ. Χατζάκος  και βασικοί εισηγητές ήταν ο συντονιστής  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Motorways of the Sea Mr.  BSimpson και ο διαχειριστής ΤΕΝ-Τ, DG MOVE CaptJAnselmo.
          Οι συμμετέχοντες σύνεδροι επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού ενώ στην ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Κούβαρη οι Μr.  BSimpson και Captain JAnselmo ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και υποστήριξη του συνεδρίου τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε.
          Τέλος  αφού συνεχάρηκαν τη Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού ευχήθηκαν να συνεχιστεί και στο μέλλον η συνεργασία μέσα από τη συμμετοχή  του ΟΛΠ στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.