16 Δεκ 2015

«Πρακτική του ναυλοσυμφώνου σε δύσκολη αγορά»



Η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων μ έχει εκδηλώσει επανειλημμένα το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τη δυνατόν καλλίτερη κατάρτιση των επαγγελματιών που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν στο μέλλον τα με κάθε τρόπο σχετιζόμενα με τη ναυτιλία γραφεία, μέσω της μετάδοσης της πρακτικής ναυτιλιακής γνώσης των μελών της.


«Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της στενότερης συνεργασίας μας με το Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της:

«Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά η εναρκτήρια διάλεξη με θέμα «Πρακτική του ναυλοσυμφώνου σε δύσκολη αγορά».

Τον καθηγητή κ. Γεώργιο Βλάχο πλαισίωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης, ο επί σειρά ετών Ταμίας της Ενώσεως κ. Σπύρος Καζιάνης και ο Γεν.Γραμματέας της κ. Δημητρης Κιττές.

Εστιάζοντας κυρίως σε πραγματικές εμπειρίες τους και μέσω της διαλεκτικής μεθόδου, οι εισηγητές εξήγησαν στους φοιτητές του ναυτιλιακού τμήματος και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πειραιώς που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο πολλές από τις δυσκολίες και "παγίδες" που ελλοχεύουν στη διαπραγμάτευση των όρων ενός ναυλοσυμφώνου σε μία δύσκολη αγορά όπως η σημερινή, και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.


Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Ένωσή μας προσβλέπουν στη συνέχιση της αγαστής αυτής συνεργασίας με σειρά περαιτέρω διαλέξεων, για τις οποίες θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, με κοινό απώτερο στόχο την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής Ναυτιλιακής κοινότητας.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.