29 Ιουλ 2015

Θ.Δρίτσας: Ετοιμάζεται νέα σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ



Νέα σύμβαση παραχώρησης  του ΟΛΠ βρίσκεται στα σκαριά. Αυτό επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδοωρής Δρίτσας μιλώντας στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά.
 «Η παλιά σύμβαση παραχώρησης του δημοσίου προς τον ΟΛΠ δεν μπορεί να έχει εφαρμογή. Μια νέα σύμβαση παραχώρησης προετοιμάζεται, για να επικυρωθεί και για να γίνει και νόμος του κράτους» τόνισε ο υπουργός και προσέθεσε:

«Αυτό είναι ένα πεδίο οριοθέτησης και της πόλης και των πλουτοπαραγωγικών της πηγών και των παραγωγικών της δραστηριοτήτων κάθε είδους, σε όλο το μήκος από τη Σαλαμίνα μέχρι την πόλη του Πειραιά. Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνεργήσει και η κοινωνία του Πειραιά και ο Δήμος Πειραιά. Και στα ζητήματα της αρχής λιμένων ή  του master plan που πρέπει να γίνει για το λιμάνι του Πειραιά και που αυτά πρέπει να γίνουν είτε έτσι είτε αλλιώς, όποια κατάληξη και αν έχουν τα πράγματα, νομίζω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πεδίο που δεν πρέπει να μείνει σε κλειστά γραφεία».

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.