29 Ιουλ 2015

Έπεσε η «αυλαία» του «52ου Ράλλυ Αιγαίου»



Στους πανέμορφους κήπους της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου, μπροστά από τη στήλη του Θεμιστοκλέους, έπεσε η αυλαία του «52ου Ράλλυ Αιγαίου», που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Στην καθιερωμένη τελετή απονομής των επάθλων του ιστορικού θεσμού παραβρέθηκαν όλοι οι ιστιοπλόοι του αγώνα είτε για να παραλάβουν τα τρόπαιά τους είτε για να χειροκροτήσουν τους νικητές.
Στο Ράλλυ Αιγαίου, βέβαια, νικητές είναι όλοι οι συμμετέχοντες γιατί σε κάθε αγώνα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, βλέπουν τα όρια τους και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές γεμάτες ιστιοπλοϊκή ένταση, όπως αυτή που μόνο η θάλασσα του Αιγαίου μπορεί να προσφέρει.
Η φετινή διοργάνωση αναγκάστηκε να αλλάξει ρότα εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών και οι αγώνες διεξήχθησαν στο Σαρωνικό Κόλπο και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο. «Παρά τις δύσκολες συνθήκες, το Ράλλυ συνέχισε την ιστορική διαδρομή του. Εμείς οι άνθρωποι της θάλασσας καταφέρνουμε και ανταποκρινόμαστε τόσο στις φουρτούνες όσο και στις μπουνάτσες. Εύχομαι και η χώρα να ξεπεράσει τις φουρτούνες που την έχουν βρει και να ταξιδέψουμε σε πιο ήρεμα νερά. Του χρόνου η διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα ταξιδέψει στα νησιά, τα οποία εφέτος τα στερηθήκαμε, και, έτσι, θα έχουμε τη χαρά να συναντήσουμε τους νησιώτες, όπως κάνουμε 51 χρόνια μέχρι σήμερα», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης, Ιωάννης Μαραγκουδάκης.    

Χορηγός και της φετινής διοργάνωσης ήταν τα παγωτά ΕΒΓΑ, που δρόσισαν τα πληρώματα, ενώ την τηλεοπτική εικόνα είχε αναλάβει να μεταφέρει η NOVA και τα κανάλια Novasports. Όσοι από τους φίλους του αθλήματος  φίλοι του αθλήματος ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν όμορφες εικόνες μπορούν να επισκεφτούν το site www.aegeanrally.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.