24 Ιουλ 2015

Ιστιοπλοία: Ο ΙΟΠ ανανέωσε τις συμβάσεις όλων των προπονητών

Ο πρόεδρος του ΙΟΠ, Γιάννης Παπαδημητρίου 
Μετά την εισήγηση του εφόρου αθλητισμού κ. Γιάννη Βογιατζή στην τελευταία, για αυτή την αγωνιστική περίοδο συνεδρίαση του ΔΣ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς και με ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ανανεώθηκαν  οι συμβάσεις των προπονητών του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε όλες τις κατηγορίες.


“Η οικονομική κατάσταση θα είναι και φέτος πάρα πολύ δύσκολη, όμως με τη στήριξη και πάλι των μελών, θα γίνει η προσπάθεια για ένα αξιοπρεπή προϋπολογισμό, που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να μείνει μακριά από περιπέτειες αρχικά και στη συνέχεια για το μεγαλύτερο δυνατό αθλητικά απολογισμό. 

Η απόφαση να στηρίξουμε και φέτος τους προπονητές μας, είναι αποτέλεσμα του σεβασμού των προσπαθειών και της στήριξης των οικογενειών τους. Ο όμιλος χαρακτηρίζεται από την αγάπη και την ομαδικότητά του στο σύνολό του και όχι από πρόσωποκεντρικές ενέργειες. 
Είμαστε σίγουροι ότι με τη αυτή την φιλοσοφία που επικρατεί στην ομάδα μας, στους προπονητές και στη Διοίκηση, ο όμιλος θα συνεχίσει να είναι παρών και να ηγείται στην θάλασσα.”
δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΟΠ κ. Γιάννης Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.