24 Ιουλ 2015

Οι κορυφαίοι της ενόργανης, Λ. Πετρούνιας και Β. Μιλλούση στο «52ο Ράλλυ Αιγαίου»




Δύο από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στην ενόργανη γυμναστική θα δώσουν αύριο (11.00) εκκίνηση για τις τελευταίες ιστιοδρομίες του «52ου Ράλλυ Αιγαίου», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Ο κορυφαίος γυμναστής της Ευρώπης του 2015, στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση θα αφήσουν για λίγο την προετοιμασία για το προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία από ένα διαφορετικό άθλημα.

«Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή να δώσουμε την εκκίνηση των τελευταίων ιστιοδρομιών σε έναν τόσο ιστορικό αγώνα. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και ανυπομονώ να έρθει η ώρα», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας και η συναθλήτριά του, Βασιλική Μιλλούση πρόσθεσε: «Έχω μάθει ότι η διοργάνωση έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών για τα ιδανικά που προάγει. Αποτελεί για εμένα τιμή που θα βρεθώ με αυτόν τον τρόπο στο Ράλλυ Αιγαίου. Θα είναι κάτι διαφορετικό και ανυπομονώ να το ζήσω. Θα ήθελα, επίσης, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους ιστιοπλόους που θα αγωνιστούν». 

Τα 35 σκάφη με τους 350 ιστιοπλόους θα πάρουν εκκίνηση στον Φαληρικό Όρμο και αφού ιστιοδρομήσουν 94 ναυτικά μίλια θα τερματίσουν στο Σούνιο. Χορηγός και της φετινής διοργάνωσης είναι τα παγωτά ΕΒΓΑ που δροσίζουν τα πληρώματα, ενώ την τηλεοπτική εικόνα έχει αναλάβει να μεταφέρει η NOVASPORTS. Οι φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση και από το site www.aegeanrally.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.