Θέματα ασφαλείας και καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών
αλλά και πώς στο μέλλον θα μπορέσουν να διευρυνθούν οι ώρες επισκέψεως των πλοίων συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν
σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κος. Ιωάννης Μπράς με τον πλοίαρχο του
κρουαζιερόπλοιου LOUIS OLYMPIA, κ. Στάθη Ρωμαίο (φωτό).
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε
για την εξέλιξη του νέου project που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του
ΟΛΗ, για τη εκκίνηση και τερματισμού κρουαζιέρας Ρώσων επιβατών από το λιμάνι Ηρακλείου.
Ο κος Μπρας
πληροφορήθηκε ότι σε εβδομαδιαία βάση τα πλοία της LOUIS CRUISES,
τροφοδοτούνται με 4-6 παλέτες φρέσκων λαχανικών και φρούτων αλλά και παξιμαδιών
από την Κρήτη μας.
«Η LOUIS CRUISES έχει φέτος αναδείξει την ελληνική
διατροφή, ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό των
ταξιδιών της και τώρα αυτό γίνεται με κρητικά φρέσκα προϊόντα», δήλωσε ο
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ και προσέθεσε:
« Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έτσι ώστε να ενταχθούν ακόμα περισσότερα κρητικά
προϊόντα, στα εστιατόρια και ράφια των καταστημάτων των πλοίων της LOUIS
CRUISES».
ΠΗΓΗ: newmoney.gr
ΠΗΓΗ: newmoney.gr