20 Μαρ 2016

Μπαίνει φρένο στη διαρροή επιβατών κρουαζιέρας


Με θετικό πρόσημο για τα ελληνικά συμφέροντα έκλεισε τελικά τις πύλες της η μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, η Seatrade, στο Μαϊάμι.
Παρά τις αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις πολεμικές συγκρούσεις, που έδιωξαν μεγάλο αριθμό κρουαζιερόπλοιων από την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, οι εκπρόσωποι της ελληνικής κρουαζιέρας που βρέθηκαν στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες κατάφεραν να σώσουν τη χρονιά, υπό την έννοια ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν νέες διαρροές φέτος, ενώ και τα μηνύματα για το 2017 είναι θετικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», η αντιπροσωπεία της Cosco στις ΗΠΑ πραγματοποίησε δεκάδες συναντήσεις με εκπροσώπους σχεδόν όλων των εταιρειών κρουαζιέρας. Η εικόνα που σχημάτισαν τα στελέχη της, τα οποία από το καλοκαίρι αναμένεται να αναλάβουν τις τύχες του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας, είναι ότι ο Πειραιάς θα βγει ενισχυμένος από την κρίση και ότι, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε νέες αναταραχές στην περιοχή, η «διαρροή» επιβατών θα σταματήσει.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.