28 Ιουν 2014

Αντίστροφη μέτρηση για την επετειακή «Cyclades Regatta 2014»





Δύο μέρες απομένουν για την εκκίνηση του εορταστικού 20ου Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα  «Cyclades Regatta 2014».



Ο αγώνας που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας θα διεξαχθεί από 28 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου με τις ίδιες διαδρομές που ακολούθησε όταν ξεκίνησε το 1995, δηλαδή Φάληρο - Φοίνικας Σύρου - Μήλος - Σέριφος - Βουλιαγμένη. Ο αγώνας τελείτε με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Αθλοθέτης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας.

Η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ την παραμονή της εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Κανονιοφόρο «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» του Πολεμικού Ναυτικού. Ο «Πολεμιστής» με το πλήρωμα του θα ακολουθήσει όλη την διαδρομή του εβδομαδιαίου αγώνα.

40 περίπου ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματα τους θα αρμενίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Αιγαίου ενώ στα νησιά σταθμούς θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου οι ναυταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία των κυκλαδίτικων νησιών.

Ο αγώνας φέτος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η συμμετοχή προβλέπεται να είναι μεγάλη και οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο υπέροχο γαλάζιο των κυκλαδίτικων νερών, ενώ παράλληλα οι εκδηλώσεις και τα happening που προγραμματίζονται για τα νησιά-σταθμούς θα είναι μοναδικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.