9 Σεπ 2016

Σεμινάρια Ναυλομεσιτών και Πολεμικό Ναυτικό

Τα Σεμινάρια του Συνδέσμου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων έχουν πλέον γίνει θεσμός στο ναυτιλιακό χώρο. Διοργανώνονται και διδάσκονται σε (32) θεματικές ενότητες ετησίως (μία ενότητα εβδομαδιαίως) από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, με αθρόα και πλούσια γκάμα συμμετεχόντων, τόσο ήδη ασκούντων περί τη ναυτιλία επαγγέλματα, όσο και προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών ναυτιλιακών σχολών.


Ο Σύνδεσμος έχει ήδη επεκτείνει τη συνεργασία του με δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με αποκορύφωμα τη στενή "σύμπλευση" με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά και με τις κατά τόπους Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, διοργανώνοντας τακτικές επιμορφωτικές διαλέξεις.

Σε αναγνώριση όχι μόνο της προσφοράς του Συνδέσμου στη ναυτιλιακή εκπαίδευση και της ποιότητας της παρεχομένης γνώσης, αλλά και της αναγκαιότητας αυτή να συνεχιστεί και ενταθεί, προ κειμένου να επιτευχθεί ο κοινός απώτερος στόχος της ανόδου του επιπέδου της ευρύτερης ελληνικής ναυτικής οικογένειας, με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), τα εφετινά Σεμινάρια του Συνδέσμου θα παρακολουθήσουν 4 αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού.

Η αρχή έγινε από αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία ενός Πλοιάρχου, ενός Αντιπλοιάρχου και 1 Υποπλοιάρχου στο εναρκτήριο Σεμινάριο της εφετινής σειράς που παρουσίασε το μέλος του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Σούμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.