16 Σεπ 2016

ΝΟΤΚ: Βραβεύσεις για τρεις ιστιοπλοϊκούς αγώνες

33ος «ΠΟΡΟΣ»
22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός αγώνας «CYCLADES REGATTA»
33ος «ΚΟΡΦΟΣ»:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η τελετή απονομής των αγώνων Ανοικτής Θάλασσας 2016 του ΝΟΤΚ με δεξίωση και συναυλία από τους «Φίλοι για Πάντα» στις εγκαταστάσεις του ομίλου.
Τις βραβεύσεις των νικητών των αγώνων  33ος «ΠΟΡΟΣ», 22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός αγώνας «CYCLADES REGATTA», 33ος «ΚΟΡΦΟΣ» τίμησαν με την παρουσία τους ο  Πρόεδρος  της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος , ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για τον τουρισμό Θεόδωρος Αγγελόπουλος, εκπρόσωπος του ΑΓΓΕΘΑ, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι της ΕΙΟ και της ΕΑΘ/ΕΙΟ, πρόεδροι και μέλη των ΔΣ ναυτικών ομίλων.

Οι αγώνες ανοικτής θάλασσας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας έγιναν στο πλαίσιο του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΙΟ, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με την υποστήριξη του Λιμενικού Σώματος, του Πολεμικού Ναυτικού και της ΑΕΔΙΚ.
Συνδιοργανωτής στον ‘ΚΟΡΦΟΣ 2016’ ήταν ο Δήμος Κορινθίων και συνδιοργανωτής-αθλοθέτης στο ‘Cyclades Regatta 2016’ ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.