25 Φεβ 2016

Επιστολή του Μιχ.Λάμπρου στον τέως πρόεδρο του ΝΕΕ, Γ.Γράτσο


Αγαπητέ κύριε Γράτσο,
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
Αισθάνομαι την ανάγκη αυτή την στιγμή που αποχώρησες από το αξίωμα του Προέδρου του Ν.Ε.Ε, θέση την οποία τίμησες επί δεκα πέντε συναπτά έτη να σου εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για όσα έπραξες αυτό το διάστημα για τη μεγάλη υπόθεση της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας.

Είμαι βέβαιος ότι ολόκληρη η Ναυτιλιακή οικογένεια του Πειραιά έχει αναγνωρίσει την συνεχή εποικοδομητική προσφορά σου στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της Ναυτιλίας μας σε όλους τους τομείς και την θετική προσφορά σου με τις εύστοχες παρεμβάσεις σου και παραινέσεις σου σε όλες τις εκδηλώσεις που κλήθηκες να συμμετάσχεις ως ομιλητής.
Αισθάνομαι φίλε Γιώργο υπερήφανος και τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σου επί τέσσερα χρόνια ως μέλος του Δ.Σ του Ν.Ε.Ε και να ζήσω από κοντά τον ήρεμο χαρακτήρα σου τον ψύχραιμο και εποικοδομητικό τρόπο που αντιμετώπιζες τα αξεπέραστα πολλές φορές προβλήματα αλλά κυρίως τις εύστοχες παρεμβάσεις και λύσεις που είχες πάντα να προτείνεις.
Αισθάνομαι επίσης ότι εξακολουθούμε να είμαστε στην ίδια γειτονιά και συνεχίζομε να ανήκομε στη Ναυτική οικογένεια του Πειραιά όπου σίγουρα ο καθένας από το δικό του μετερίζι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στον κοινό μας σκοπό  και στόχο που δεν είναι άλλος από τη σωστή στήριξη και θετική προσφορά στο Ελληνικό και στο Ελληνόκτητο πλοίο.
Και πάλι δέξου τις θερμές ευχαριστίες για την τόσο παραγωγική και θετική προσφορά σου στην ηγεσία του Ν.Ε.Ε την οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιτυχία και ως απλό μέλος του Δ. Σ  Του Επιμελητηρίου.
Με θερμούς φιλικούς χαιρετισμούς,
Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής
Majestic International Cruises Inc.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.