3 Δεκ 2014

Το “Capital Link Leadership Award” για το 2014 απονεμήθηκε στον Γιώργο Λογοθέτη

Με το βραβείο “2014 Capital Link Leadership Award”  τιμήθηκε ο  Γιώργος Λογοθέτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Libra στο πλαίσιο  του 16ου  Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum με τίτλο  “Investing on Growth”, για τις πολυάριθμες εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του “Libra Internship Program” και του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award).

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας θεσπίστηκε και διαχειρίζεται από τον Όμιλο Libra και με μία δέσμευση 10.000.000 δολαρίων  επιδιώκει να δημιουργήσει ευκαιρίες τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους Έλληνες επιχειρηματίες, μέσω της παροχής άτοκης χρηματοδότησης, της συμβουλευτικής καθοδήγησης και ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης.
Το “Capital Link Leadership Award” δίδεται ετησίως σε ένα άτομο ή οργανισμό για την εξαιρετική συμβολή του στην προώθηση στενότερων επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και της παγκόσμιας επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας. Το Capital Link Leadership Award  για το 2012 είχε απονεμηθεί στον κ. Ανδρέα Ν. Λιβέρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dow Chemical Company, ενώ για το 2013 απονεμήθηκε στον κ. John Calamos, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Calamos Investments.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.