3 Απρ 2014

Το MSC Armonia άνοιξε την τουριστική σεζόν

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 έγινε η έναρξη του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά, με την άφιξη στο Αργοστόλι του  Κρουαζιερόπλοιου της MSC “Armonia”.

Το πολυτελές πλοίο, χωρητικότητας 1554 επιβατών και 700 ατόμων ως πλήρωμα, υποδέχθηκε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος , συνοδευόμενος από το Γενικό Πράκτορα της MSC Cruises κ.Γρηγόρη Βλαχόπουλο και Δημοσιογράφους από τα τοπικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε..
Σε μία συμβολική τελετή καλωσορίσματος, ο κ.Κεκάτος προσέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, Τιμητική Πλακέτα στον Πλοίαρχο κ.Raffaele Iaccarino.
Ο κ.Iaccarino ανταπέδωσε με Αναμνηστική Πλακέτα της Εταιρείας και οργάνωσε μια Δεξίωση Υποδοχής, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους Αξιωματικοί και Στελέχη του πλοίου.
Στις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, επιγραμματικά ο κ.Πλοίαρχος δήλωσε την πλήρη ικανοποίηση του για τις προσφερόμενες Λιμενικές Υπηρεσίες και αναφέρθηκε στις διεθνώς γνωστές φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς.
Ο κ.Βλαχόπουλος ανέφερε για τις πρακτικές και γραφειοκρατικές δυσκολίες για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Ελλάδα και σημείωσε την ελαφρά μείωση του αριθμού προσεγγίσεων στην Κέρκυρα για τη φετινή χρονιά , που επηρεάζουν και την Κεφαλονιά.
Ο κ.Κεκάτος επεσήμανε στον κ.Πλοίαρχο το διαρκές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τη συγκεκριμένη αυτή μορφή τουρισμού και ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεργασία τόσο τον κ.Βλαχόπουλο, όσο και τους Λειτουργούς των Μ.Μ.Ε. που προσφέρουν εξαιρετικό έργο στη σωστή και αντικειμενική Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.

ΠΗΓΗ:  http://e-kefalonia.net/%CF%84%CE%BF-msc-armonia-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.