2 Φεβ 2015

Μιχ.Λάμπρος προς Θ.Δρίτσα: «Χαρήκαμε ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε έναν Πειραιώτη στο τιμόνι του ιστορικού Υπουργείου»








Αναλυτικά η επιστολή του Γενικού Διευθυντή της Majestic International Cruises προς τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα:

«Κύριον
Θεόδωρο Δρίτσα
Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας
Πειραιά
_________________________

Αγαπητέ Κύριε Υπουργέ,

Εκτός από τις προσωπικές μου ευχές και τα συγχαρητήρια μου για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Ναυτιλίας τα οποία σας εξέφρασα κατά την τελετή παραλαβής και παραδόσεως στο Υπουργείο, θέλω να σας καλωσορίσω επίσης στην οικογένεια της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας.

Βέβαια η παρουσία σας στον Πειραιά ισοδυναμεί με παρουσία στο σπίτι σας μια και οι δραστηριότητες σας και το ενδιαφέρον σας για τα θέματα της Ναυτιλίας χρονολογείται από πολλές δεκαετίες.

Όλοι μας χαρήκαμε ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε έναν Πειραιώτη στο τιμόνι του ιστορικού Υπουργείου που αγκαλιάζει ολόκληρη τη μεγάλη Ναυτική οικογένεια της πατρίδας μας.

Όπως γνωρίζετε η δική μου παρουσία μετά από πενήντα πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ακτή Μιαούλη εστιάζεται στην Επιβατηγό και κυρίως στην Κρουαζιερόπλοιο Ναυτιλία.

Τα προβλήματα του τομέα της Κρουαζιέρας κύριε Υπουργέ είναι πολλά και επείγοντα, διότι τα δύο τελευταία χρόνια βλέπουμε με λύπη μας και απογοήτευση να μικραίνει η πίττα της κρουαζιέρας στα Ελληνικά Παραδοσιακά Λιμάνια της χώρας μας σε ανησυχιτικό βαθμό.

Θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω για να σας εκθέσω από κοντά την σημερινή κατάσταση της Κρουαζιέρας ούτως ώστε να ενημερωθείτε έγκαιρα για τα προβλήματα.

Βέβαια η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελληνόκτητων Κρουαζιεροπλοίων, της οποίας είχα την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος με παρουσία στα Διοικητικά Συμβούλια άνω των είκοσι ετών, θα σας Βέβαια η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελληνόκτητων Κρουαζιεροπλοίων, της οποίας είχα την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος με παρουσία στα Διοικητικά Συμβούλια άνω των είκοσι ετών, θα σας ενημερώσει για όλα τα θέματα με κάθε λεπτομέρεια σε προσεχή σας συνάντηση.

Δεχθείτε και πάλι Κύριε Υπουργέ τα θερμά μου συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Θα σας συμπαρασταθούμε όλοι σε όλες σας τις προσπάθειες για περαιτέρω ανάπτυξης της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας.

Με εκτίμηση,


Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.