19 Απρ 2018

Παρουσία του νηογνώμονα INSB Class στο 1ο Yachting Festival

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του νηογνώμονα INSB Class στο 1o Yachting Festival στο οποίο συμμετείχε ως εκθέτης κι έλαβε χώρα στην Μαρίνα Αλίμου από την Πέμπτη 12 Απριλίου έως και την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.
Ο INSB Class δήλωσε δυναμικό παρών κατά την διάρκεια του φεστιβάλ μέσω του περιπτέρου του, απ' όπου στελέχη του ήρθαν σε επαφή με συνεργάτες και επισκέπτες και έφεραν εις γνώση τους, τόσο την αναλλοίωτη δέσμευση του Οργανισμού για ποιοτικές υπηρεσίες όσο και την επικέντρωση του INSB Class στον χώρο των επαγγελματικών σκαφών αναψυχής.


Το φεστιβάλ που διοργανώθηκε από τον ΣΙΤΕΣΑΠ και την εταιρεία MACT MEDIA GROUP έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες και στους επαγγελματίες του χώρου της θαλάσσιας αναψυχής να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω σειράς ομιλιών καταξιωμένων προσωπικοτήτων του επαγγελματικού yachting, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους όπως επίσης και να ενισχύσουν μέσω της φυσικής τους παρουσίας τις μεταξύ τους σχέσεις.
Οι επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν την δυνατότητα να επισκεφθούν σκαφών αναψυχής πολλών κατηγοριών που βρίσκονταν προσδεμένα στην Μαρίνα Αλίμου και να ενημερωθεί μεταξύ άλλων, για το yachting ως εναλλακτική μορφή θαλάσσιου τουρισμού καθώς και για τα πακέτα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
«Ο INSB Class εκφράζει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές του Yachting Festival 2018 για την διενέργεια ενός εξαιρετικού φεστιβάλ ενώ ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους και φορείς του yachting στην ετήσια έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής MEDYS 2018 που θα παραβρίσκεται ως επίσημος σπόνσορας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 28 Απριλίου έως 1η Μαιου 2018 στον γραφικό λιμένα του Ναυπλίου» επισημαίνεται σε ανακοίνωση τα ου νηογνώμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.