12 Απρ 2018

Αρ.Πίττας: Η Euroseas πούλησε το παλιότερο πλοίο της στο πλαίσιο ανανέωσης του στόλου




Η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά ναυτιλιακή εταιρεία  Euroseas Ltd. πούλησε το παλαιότερο φορτηγό πλοίο που είχε στον στ όλο της. Πρόκειται για το ναυπηγήσεως 1998 και χωρητικότητας 46.667 τόνων dw «M/V Monica P». Το τίμημα που εισέπραξε ανέρχεται στα 6,45 εκατομμύρια δολάρια και θα παραδοθεί στον αγοραστή τον Ιούνιο του 2018.

«Στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου με τα φορτηγά πλοία της εταιρείας, πουλήσαμε το παλιότερο  φορτηγό πλοίο, ηλικίας 20 ετών το οποίο σύντομα θα αντικατασταθεί από το νεότευκτο    Kamsarmax m/v Ekaterini τα ο οποίο αναμένεται να παραλάβουμε  τον Μάιο του 2018» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αριστείδης Πίττας.
Η Euroseas έχει στόλο ο οποίος αποτελείται από 17 πλοία εκ των οποίων έξι είναι φορτηγά συνολικής μεταφορικής ικανότητας  417.753 τόνων. Τα 11 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που ανήκουν στον στόλο της  έχουν μεταφορική ικανότητα 25.473 «κουτιών» Η εταιρεία έχει υπογράψει συμβόλαιο για την ναυπήγηση ενός ακόμη  Kamsarmax χωρητικότητας 82.000 τόνων dw.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.