10 Απρ 2018

Λιονέλ Μέσι: Ο νέος πρεσβευτής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

O Lionel Messi, ο οποίος από πολλούς θεωρείται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, μετέχει στην προσπάθεια που κάνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού για να προωθήσει την αξία του υπεύθυνου τουρισμού. Ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO, Ζουράμπ Πολολικασβίλι, διόρισε τον Μέσι ως πρεσβευτή του UNWTO για τον «υπεύθυνο τουρισμό» αυτό το Σάββατο στο Camp Nou της Βαρκελώνης μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λεγανές.

«Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω άλλους πολιτισμούς και κοινωνίες καθώς και άλλους τρόπους να δω τον κόσμο και αυτό είναι που εμπλούτισε πολύ τον τρόπο που αντιεμτωπίζω τη ζωή. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ως εξειδικευμένη Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών εργάζεται για να καταστήσει τον τουρισμό πηγή ανάπτυξης και είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετάσχω στην αποστολή προώθησης αυτού που αποκαλείται 'υπεύθυνος τουρισμός' », δήλωσε ο Lionel Messi.
Ο Lionel Messi είναι ένα παράδειγμα ποδοσφαιρικού ταλέντου, αλλά και συνεχούς εργασίας στο ποδόσφαιρο. Ο Messi θαυμάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως -αλλά όχι μόνο...- λόγω της αξίας που προσέδωσε στην ομάδα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ομάδα με την οποία κέρδισε συνολικά 30 τίτλους, ανάμεσα στους οποίους οκτώ ισπανικά πρωταθλήματα, τέσσερα πρωταθλήματα Ευρώπης και πέντε κύπελλα της Ισπανίας.
"Ο Messi είναι ένας μοναδικός αθλητής και ένα παράδειγμα του πώς η δύναμη της θέλησης και η σταθερή δουλειά αποφέρουν καλά αποτελέσματα. Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε τον Μέσι ο οποίος εντάχθηκε στην UNWTO, αλλά και άλλες γνωστές προσωπικότητες για να προωθήσουν τις θετικές αξίες και οφέλη που αντιπροσωπεύει ο τουρισμός», δήλωσε ο Zurab Pololikashvili.
Ο Messi είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που κέρδισε πέντε Χρυσά Παπούτσια - τα τέσσερα πρώτα τα κέρδισε διαδοχικά - και τέσσερα Ευρωπαϊκά Χρυσά Παπούτσια.
Ο Lionel Messi μπαίνει έτσι στον κλειστό κύκλο που ξεκίνησε με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Fernando Hierro και με τον μυθικό Ισπανό προπονητή Vicente del Bosque, οι οποίοι αποτέλεσαν τις πρώτες προσωπικότητες που διορίζει το UNWTO για να προωθήσει τις σχέσεις μεταξύ του αθλητισμού και του τουρισμού και να αναδέιξει τη δύναμη του υπεύθυνου τουρισμού.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.