23 Μαρ 2018

Η ERMA FIRST επιταχύνει την ανάπτυξη με το άνοιγμα νέου γραφείου στην Κορέα





Το νέο υποκατάστημα της ERMA FIRST στη νότιο  Κορέα εγκαινιάστηκε στη Μπουσάν, το περασμένο  Σάββατο, 17 Μαρτίου, από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και την Magna Mare, τους Κορεάτες αντιπροσώπους  της εταιρείας, παρουσία πελατών, πολιτικών και συναδέλφων.

Σε μια προσπάθεια επέκτασης των υπηρεσιών της εταιρίας σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση για τα συστήματα και τις υπηρεσίες της, η ERMA FIRST προχώρησε σε συνεργασία με τον τοπικό της αντιπρόσωπο Magna Mare, στην καρδιά της πόλης της Μπουσάν.


Ο  Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST, εξήγησε πώς το νέο γραφείο στηρίζει τόσο την εγγύτητα με την υπάρχουσα βάση πελατών της εταιρείας στην Κορέα όσο και τη φιλοδοξία της να προσφέρει την τεχνογνωσία της σε όλα τα βασικά ναυτιλιακά κέντρα ανά τον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι τα νέα μας γραφεία σε μια τόσο σημαντική αγορά θα διευρύνουν το φάσμα των υπηρεσιών μας, θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε περαιτέρω υποστήριξη σε όλα τα κορεατικά ναυπηγεία και θα μας επιτρέψει επίσης να ανταποκριθούμε σε πραγματικό χρόνο ως προς την ζήτηση. Η έναρξη λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος στην Κορέα είναι απόλυτα σύμφωνη με τη στρατηγική μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία προωθείται όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.