7 Ιουν 2015

Μιχ.Λάμπρος: "Δεν υπάρχει στην χώρα μας άνθρωπος που να τολμήσει να αμφισβητήσει τις θετικές προσφορές της ναυτιλίας μας"


Επιστολή  στον κ. Βαρβιτσιώτη απέστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος με αφορμή  το άρθρο του για την προσφορά της Ελληνικής και Ελληνόκτητης ναυτιλίας.

"Αγαπητέ φίλε Μιλτιάδη,
Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να αγωνίζεσαι στις πρώτες γραμμές για το καλό της πατρίδας μας.
Διάβασα με προσοχή το μελετημένο και επίκαιρο άρθρο σου στην έγκριτη εφημερίδα
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και θέλω να σε συγχαρώ για όσα αναφέρεις σχετικά με την σημασία και την προσφορά της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας στην πατρίδα μας.
Τονίζεις πεντακάθαρα ότι η Ναυτιλία μας αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και πολύ σωστά διότι όσα προσφέρει για ολόκληρες δεκαετίες η Ναυτιλία στην εθνική μας οικονομία και σε άλλους τομείς, είναι άξια θαυμασμού και έκφρασης ευγνωμοσύνης προς τους άπειρους πρωτεργάτες πλοιοκτήτες και Ελληνικά πληρώματα.
Δεν υπάρχει στην χώρα μας άνθρωπος που να τολμήσει να αμφισβητήσει τις θετικές προσφορές της ναυτιλίας μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η αναγνώριση θα συνεχίσει να υφίσταται και ότι κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει ότι η Ναυτιλία μας έχει την απαραίτητη δυναμική να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός νέου «εθνικού αναπτυξιακού προτύπου», όπως πολύ σωστά τονίζεις στο άρθρο σου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μιχ. Λάμπρος
MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC.,"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.