16 Ιουν 2015

Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο για τους έλληνες πρωταθλητές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Tornado




Με δύο μετάλλια ολοκλήρωσαν οι Έλληνες αθλητές τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Tornado που έγινε σε λίμνη της Τσεχίας.


Οι Ι. Πασχαλίδης –Κ.Τριγκώνης  τερμάτισαν 6οι και 1οιστην 7η και 8η  ιστιοδρομία αντίστοιχα και με 13 βαθμούς κατέκτησαν την 2η θέση σε σύνολο 28 σκαφών .

Οι Ν.Μαύρος-Α.Ταγαρόπουλος στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 2οι και με 17 βαθμούς πήραν την 3η θέση  και το χάλκινο μετάλλιο .

Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν οι Γερμανοί Ρ. και Ν. Γκέμπλερ με 11 βαθμούς , οι οποίοι στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 1 και 3 αντίστοιχα .

Το χρυσό μετάλλιο, δηλαδή, κρίθηκε στην 7η κούρσα που οι «μόνιμοι» πρωταθλητές Ευρώπης Πασχαλίδης  και Τριγκώνης δεν πήγαν καλά και τερμάτισαν 6οι .

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 11ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Το πανελλήνιο κύπελλο όπτιμιστ για αθλητές από 7-11 χρόνων με την ονομασία «ΡΕΣΤΕΙΑ» 2015 φιλοξενεί η Παλαιά Φώκαια από αύριο Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο .


Θα τρέξουν 289 αγόρια και κορίτσια και οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και του Δήμου Σαρωνικού , καθώς την υποστήριξη του ΝΑΟ Π.Φώκαιας , του ΝΑΟ Αναβύσσου και Π.Φώκαιας  και του ΝΟ Λαγονησίου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.