29 Μαΐ 2015

Βελτίωση μεγεθών στον ΟΛΘ

Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας εμφάνισε η ΟΛΘ Α.Ε. το πρώτο τρίμηνο του 2015, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εταιρεία.
Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 13,077 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 1,85% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με αύξηση των πωλήσεων του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) κατά 2,62% και του συμβατικού λιμανιού κατά 1,39%.

Τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 6,94 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 8,81%, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους αυξήθηκαν κατά 4,65% στα 4,85 εκατ. ευρώ.
«Και αυτό το τρίμηνο, η ΟΛΘ Α.Ε. αύξησε τον κύκλο εργασιών, με ταυτόχρονη αύξηση της κερδοφορίας της. Η νέα διοίκηση προσβλέπει στη συνεχή βελτίωση όλων των οικονομικών δεικτών και στη συνεχή αναβάθμιση της ισχύος και θέσης της ΟΛΘ Α.Ε. τόσο σε τοπικό-εθνικό επίπεδο όσο και σε διεθνές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε. Ιωάννης Δ. Παντής.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Μακρής, επεσήμανε ότι «τα θετικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου 2015, πραγματοποιήθηκαν κατά τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης. Η νέα διοίκηση, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, είναι προσανατολισμένη στο να προσθέτει αξία στην εταιρεία προς όφελος των μετόχων της, της ανάπτυξης και της κοινωνίας».

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.