23 Μαΐ 2015

Συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό της Πάρου, το Hellenic Match Racing Tour

Συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό της Πάρου, το Hellenic Match Racing Tour, έπιασε και φέτος λιμάνι στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων! Ο δεύτερος αγώνας της σειράς, ξεκίνησε χθες  στην Παροικιά με τη συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων Ελληνικών ομάδων στο Match Race.
Το ραντεβού είχε δοθεί για τους αθλητές στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, όπου και πραγματοποιήθηκε το skipper's meeting. Στις συνέχεια, οι έξι ομάδες από τον πρώτο αγώνα, που διεξήχθη στο Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, στις οποίες προστέθηκαν η “Rebuild Construction” του Βαγγέλη Χειμώνα και η “Duende” της Μαρίας Χριστίνας Κοντογιαννοπούλου, μπήκαν στα σκάφη προκειμένου να ξεκινήσουν οι μεταξύ τους “μονομαχίες”.
Οι ασταθείς άνεμοι που έπνεαν στον κόλπο της Παροικιάς, δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή αρκετών αναμετρήσεων (σ.σ μόλις δυο για κάθε ομάδα) γεγονός που δεν επιτρέπει την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.
Οι ομάδες της “Nespresso VMG” και “Solgar Ursa Minor”, που βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο HMRT-Sani Cup,ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα της Πάρου, γνωρίζοντας την ήττα απο τις “Dark n Stormy-Salty Bag” και “Duende” αντίστοιχα. Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Παναγιώτη Μάντη και τον Ιάσονα Σπανομανώλη, οι οποίοι φρόντισαν στην συνέχεια να επικρατήσουν της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της “Rebuild Construction”. Από μία νίκη και μία ήττα σημείωσαν και οι ομάδες “Duende” της Μαρίας Χριστίνας Κοντογιαννοπούλου και “Hellenic Police” του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου. Οι μόνες αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής είναι οι “Dark n Stormy-Salty Bag” και “Tsoulfas Sailing”μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Η αυριανή δεύτερη ημέρα της προκριματικής φάσης (Round Robin) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των “μονομαχιών”! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι αναμετρήσεις θα είναι συναρπαστικές! Η αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής του 2ου αγώνα του Hellenic Match Racing Tour, θα κορυφωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή των τελικών.

Μπορείτε να δείτε εδώ το video της 1ης ημέραςhttp://youtu.be/y9lOxVj10go

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.