13 Μαΐ 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Μιχ.Λάμπρου στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Αν.Ανδρεάδη


Κύριον
Ανδρέα Ανδρεάδη,
Πρόεδρον ΣΕΤΕ,
Αθήνα
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ φίλε Ανδρέα,
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τις δηλώσεις σου στην έγκριτη εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και θέλω να σε συγχαρώ θερμά για τον κώδωνα που κρούεις προς τους Κυβερνητικούς υπεύθυνους στην περίπτωση που δεχτούν να εφαρμοστεί η φημολογούμενη αύξηση του ΦΠΑ για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εστίαση σε ποσοστό 18%.

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς για να πείσεις τους υπεύθυνους κυβερνητικούς παράγοντες είναι πεντακάθαρα και εύστοχα διότι ακουμπούν στην καρδιά του προβλήματος που ακούει αφενός στην κατακόρυφη μείωση των τουριστών που πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας το έτος 2015, και αφετέρου στην ακύρωση των επενδύσεων που έχουν ήδη εξαγγελθεί από επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου για νέες κλίνες τα αμέσως προσεχή έτη.
Αγωνίζεσαι φίλε Ανδρέα μαζί με τους άξιους συνεργάτες σου στον ΣΕΤΕ καθημερινά για την ενίσχυση του μοναδικού φορέα του Τουρισμού που εισάγει μη ανταποδοτικό συνάλλαγμα στην χώρα μας και ενισχύει την ταλαίπωρη εθνική μας οικονομία, αλλά πού φοβούμαι ότι οι αγώνες σου πέφτουν στο κενό.
Συμφωνώ απόλυτα με την απλή παρατήρησή σου ότι την αύξηση του ΦΠΑ στο 18% αυτή την κρίσιμη για την εθνική μας οικονομία συγκυρία δεν θα την επέλεγε ούτε ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών.
Μετά από αυτό, τι άλλο μπορεί να προσθέσει κάποιος για τους οικονομικούς φωστήρες που είχαμε τόσα χρόνια στα κεφάλια μας και που δυστυχώς εξακολουθούμε να τους έχομε και τώραq
Παρόμοια προβλήματα φίλε Ανδρέα, αντιμετωπίζομε κι εμείς στον τομέα της Κρουαζιέρας.  Δυστυχώς κρούομε θύρες κωφών!
Συνέχισε τον αγώνα σου χωρίς φόβους, χωρίς υποχωρήσεις, με μοναδικό γνώμονα και στόχο το συμφέρον της πατρίδας μας στην οποία έχεις προσφέρει και συνεχίζεις να προσφέρεις ανεκτίμητες υπηρεσίες.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής

MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC.,"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.