2 Ιουλ 2013

"Επιχείρηση εγκλωβισμού του νέου υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου"






Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου ναυτιλίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:



«Την τελευταία εβδομάδα και με την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου οι γνωστές «συντεχνίες» και «καθεστώτα» του Υπουργείου άρχισαν τις υπόγειες διαδικασίες όπως γίνεται κάθε φορά με την αλλαγή  του Υπουργού.


Με βάση το σχέδιό τους από την εποχή του Κωστή Μουσουρούλη, δηλαδή να παρακάμψουν τις διατάξεις του Ν. 4150/13 μέσα από το νέο Οργανισμό και να επιχειρήσουν τον εγκλωβισμό του νέου Υπουργού σε ενέργειες και αποφάσεις πριν ενημερωθεί πλήρως και από το σύνολο των θεσμικών οργάνων του Υπουργείου.

Το ΔΣ του Συλλόγου έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό στον οποίο θα τεθούν τα ζητήματα στην πραγματική τους βάση και όχι όπως θέλουν όσοι «οραματίζονται» ένα Υπουργείο στην εξυπηρέτηση των προσωπικών τους επιδιώξεων.

Θα μας βρουν μπροστά τους αγωνιστικά και νομικά σε οποιαδήποτε ενέργεια θα επιχειρηθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα, γιατί όπως γνωρίζουν όλοι το μόνο θεσμοθετημένο όργανο για την κατάρτιση του Οργανισμού ή της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού είναι η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και οποιοσδήποτε κυκλοφορεί με ένα σχέδιο Οργανισμού στην τσέπη παρανομεί, και εκφράζει μόνο τον εαυτό του.

Αυτό ας το λάβουν υπόψη τους όλοι όσο ψηλά και να βρίσκονται. Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου είναι οικονομικό – παραγωγικό Υπουργείο στην Υπηρεσία του Ελληνικού λαού και όχι των προσωπικών ή συντεχνιακών επιδιώξεων.

   



                                          Για το ΔΣ



              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ







      ΣΠΥΡΟΣ  ΣΤΡΟΜΠΟΥΛΑΣ                                ΑΝΤΩΝΗΣ  ΧΑΛΑΡΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.