26 Ιουλ 2018

Η Ελληνική ιστιοπλοία δίπλα στους πληγέντες της πύρινης τραγωδίας






Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συντετριμμένος παρακολουθεί ο ελληνικός λαός την επόμενη ημέρα της  ανείπωτης τραγωδίας στην Ανατολή Αττική και ειδικά σε Μάτι και Ραφήνα. Απ’ όλη τη χώρα φτάνει στους πληγέντες κάθε είδους βοήθεια και φυσικά ο ιστιοπλοϊκός κόσμος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.


Τα φουσκωτά του Ν.Α.Ο. Μάτι ήταν τα πρώτα σκάφη που έσπευσαν να  πάρουν κόσμο από τα διάφορα λιμανάκια της περιοχής και τη θάλασσα, ενώ ο όμιλος, που ευτυχώς δεν έχει πάθει ζημιές, προσφέρει στέγη, φαγητό, ρουχισμό και οτιδήποτε χρειαστεί.

Το ίδιο ισχύει για τον Ν.Ο. Ραφήνας «Αλκυών», ενώ ο Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη έχει διαθέσει στο Λιμενικό δύο σκάφη του με τους χειριστές τους.



Ο Ν.Ο Βουλιαγμένης, ο Ν.Ο.Τ.Κ και ο Ν.Ο. Αρτέμιδας Λούτσας σε καθημερινή βάση συγκεντρώνουν φάρμακα, τρόφιμα, νερά, ρουχισμό και τα προσφέρουν στους ανθρώπους που τούτες τις δύσκολες ώρες τα έχουν ανάγκη.

Το ανθρώπινο δυναμικό των ομίλων της περιοχής και όχι μόνο βρίσκεται στο πόδι όλο το 24ωρο προκειμένου να προσφέρει ό,τι  είναι χρήσιμο στις Αρχές και τους πληγέντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.