12 Ιουλ 2018

Από 14 Ιουλίου οι αντιδρομήσεις στις οδούς Φίλωνος και Νοταρά στον Πειραιά





Με στόχο τη  βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη του Πειραιά, η Δημοτική Αρχή προχωρά στις αντιδρομήσεις των οδών Φίλωνος, από Βασιλέως Γεωργίου Α΄ έως Ομηρίδου Σκυλίτση, και Νοταρά (από Βασιλέως Γεωργίου Α έως Ευαγγελιστρίας) βάσει του ΦΕΚ Β΄ 2455/2018.

Οι τελικές εργασίες των αντιδρομήσεων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, από τις 5:00 έως τις 9:00 π.μ.


Ο Δήμος Πειραιά ζητά την κατανόηση των οδηγών τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κΑλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, μετά από μια μακροχρόνια διαδικασία εγκρίσεων, πρότεινε στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ την εξέταση των αντιδρομήσεων των οδών Φίλωνος και Νοταρά.:
«Πιστεύουμε ότι με την εφαρμογή του μέτρου θα αποσυμφορηθεί σε μεγάλο βαθμό η κίνηση στο λιμάνι και ειδικά στον κόμβο του Τινάνειου Κήπου», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, λέγοντας παράλληλα πως αυτές οι αντιδρομήσεις,  θα βοηθήσουν γενικότερα το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης. «Θεωρώ ότι ειδικά με την αντιδρόμηση της οδού Φίλωνος, η οποία ξεκινάει από τον Άγιο Νικόλαο και θα καταλήγει πλέον στην Ομηρίδου Σκυλίτση, δημιουργείται ένας παράλληλος δρόμος με το λιμάνι, για την έξοδο από την πόλη του Πειραιά» τόνισε ο κ. Αργουδέλης,  λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.