10 Μαΐ 2018

Το CruiseInn επιστρέφει




Αναδημοσίευση
από το
www.newmoney.gr

Το CruiseInn – το πρώτο και μόνο μέχρις στιγμής  πρόγραμμα εκπαίδευσης και δικτύωσης που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια μιας πραγματικής κρουαζιέρας – επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και δέχεται αιτήσεις έως τις 20 Μαΐου. Ο απόπλους του προγραμματίζεται για τις 2 και το ταξίδι θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ioυλίου 2018.
Η Μαρία Μπάρτζα από την ομάδα του CruiseInn μας έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ένας ενδιαφερόμενος.


-Σε τι διαφοροποιείται η φετινή διοργάνωση;  
Φέτος το CruiseInn επιστρέφει ανανεωμένο για να χαρίσει μια ξεχωριστή 7ήμερη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Θα πραγματοποιηθεί on-board σε νέο κρουαζιερόπλοιο, το Celestyal Crystal, και θα μετατραπεί σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα τεχνικά workshops και βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες. Συνεχίζει, όμως, να διαθέτει το διαγωνιστικό κομμάτι, καθώς οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαγωνιστούν μόνοι τους ή σε ομάδες στα ανατρεπτικά challenges που έχουμε ετοιμάσει για φέτος.

-Απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν ήδη κάποια εταιρεία ή αρκεί μόνο η ιδέα;
Το CruiseInn απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές, οι οποίοι διαθέτουν είτε μια ιδέα είτε έτοιμο προϊόν/υπηρεσία και χρειάζονται τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη – βελτίωση τους.

-Τι θα μπορούσε να κερδίσει κάποιος από το CruiseInn 2018;

Αρχικά, μέσω του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα έχει την δυνατότητα να εφοδιαστεί με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να εξελίξει την ιδέα ή το προϊόν του. Επιπλέον, θα έρθει σε επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες, όπως έμπειρους επαγγελματίες και επενδυτές, τόσο κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, όσο και κατά την επίσκεψη μας στα νησιά - Μύκονος, Μήλος, Σαντορίνη, Κρήτη και Σάμος.
Μέσω του networking θα λάβει feedback, θα έχει τη δυνατότητα για νέες συνεργασίες με διακεκριμένες εταιρείες και πιθανόν να βρει έναν νέο συνεργάτη για την εταιρεία ή ιδέα του. Τέλος, ας μην ξεχνάμε όμως και την ευκαιρία που του δίνεται να διεκδικήσει χρηματικά έπαθλα ύψους 3000€.
-Πώς μπορεί να συμμετέχει κάποιος; Υπάρχει διαδικασία επιλογής;
Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 55 συμμετέχοντες με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται σε 320€ και, εκτός από τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τη διαγωνιστική διαδικασία, καλύπτεται και το συνολικό κόστος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος καλείται να κάνει αίτηση στο getcruiseinn.com μέχρι τις 20 Μαίου. Μετά την λήξη των αιτήσεων, θα αξιολογηθούν και θα ακολουθήσει τηλεφωνική συνέντευξη, όπου θα προκύψουν και οι 35 συμμετέχοντες του φετινού CruiseInn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.