3 Μαΐ 2018

Στην κινεζική αγορά εισήλθε η Capital Link

Νέο μεγάλο στοίχημα για την Capital Link φαίνεται πως είναι η ναυτιλιακή αγορά της Κίνας, όπου προ ημερών πραγματοποίησε το 3ο ετήσιο Capital Link International Shipping Forum China ενώ υπέγραψε και μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με την κυβέρνηση του Pudong.
Το Συνέδριο διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο Grand Kempinski, στη Σανγκάη με  μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας 400+ συμμετέχοντες, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement, την Singhai Marine Services και την ICBC Leasing, και με την υποστήριξη της Νέας Εμπορικής Τοπικής Επιτροπής (Γραφείο Διεθνών Ναυτιλιακών Υπηρεσιών) της Shanghai Pudong.

Μία μέρα πριν το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, η Capital Link υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Κυβέρνηση του Pudong (Shanghai Pudong New Area Commission of Commerce - International Shipping Service Office).
Ο κ. Νικόλας Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, δήλωσε:
«Έχοντας βαθειά συναίσθηση της τιμής που μας έγινε και όντας πολύ ενθουσιασμένοι, θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε ότι την Πέμπτη, 19, Απριλίου, 2018, μια ημέρα πριν δηλαδή από το “3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China”, υπογράψαμε Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ της Capital Link και της Κυβέρνησης του Pudong (Shanghai Pudong New Area Commission of Commerce - International Shipping Service Office).
Η Κίνα υπήρξε ανέκαθεν η κινητήριος δύναμη για την παγκόσμια ναυτιλία. Η Σαγκάη και το Pudong είναι ήδη σημαντικοί κόμβοι της παγκόσμιας ναυτιλίας. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το μέλλον ανήκει στην Κίνα, πολλοί εφοπλιστές εγκαθιστούν ένα παράρτημα στο Pudong.
Τα τελευταία τρία χρόνια, η Capital Link διοργανώνει ένα σημαντικό Διεθνές Συνέδριο στο Pudong της Σανγκάης, σε συνεργασία με την Singhai Marine Services και την Columbia Shipmanagement. Αυτό το Συνέδριο προσελκύει στο Pudong σημαντικούς εφοπλιστές από την παγκόσμια ναυτιλία, χρηματοδότες και άλλους παράγοντες της ναυτιλίας που έρχονται να ανταλλάξουν απόψεις με τους Κινέζους ηγέτες σχετικά με κρίσιμα ζητήματα της ναυτιλίας.
Η Capital Link είναι γνωστή για τις άμεσες διασυνδέσεις της με εφοπλιστές, επενδυτές, χρηματοδότες και σημαντικούς παράγοντες των παγκόσμιων κέντρων λήψης αποφάσεων και θα αξιοποιήσουμε την παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ που διαθέτουμε για να προσελκύσουμε περισσότερες διεθνείς επιχειρήσεις στο Pudong της Σανγκάης. Στα πλαίσια αυτής της Στρατηγικής Συνεργασίας, θα συνεχίσουμε επίσης να διεξάγουμε το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριό μας στο Pudong, το οποίο σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω με την υποστήριξη της κυβέρνησης του Pudong.
Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνει η κυβέρνηση του Pudong στη σύναψη αυτής της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Capital Link.
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και να αναγνωρίσω τον ρόλο και τη συμβολή του συνεργάτη μας, κ. Terence Zhao, Προέδρου της Singhai Marine Services, για τη σύναψη αυτής της συμφωνίας».
Το συνέδριο 
Την υπογραφή της Συνεργασίας σφράγισε την επομένη το 3rd Annual Capital Link International Shipping Forum – China, στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από:
• 27+ Διεθνείς και Κινέζικες πλοιοκτήτριες εταιρείες και ναυπηγεία,
• Τις 5 μεγαλύτερες Κινέζικες εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης,
• Τις 6 μεγαλύτερες παγκόσμιες ναυτιλιακές τράπεζες,
• Τους μεγαλύτερους εκπροσώπους εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης & τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων,
• Κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες, Νηογνώμονες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, Εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων & άλλους παράγοντες της ναυτιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.