29 Αυγ 2016

Oι νικητές στην Αegean Regatta

Με την απονομή των επάθλων στους νικητές, το βράδυ του Σαββάτου στη Μυτιλήνη, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πανέμορφο ταξίδι της Aegean Regatta στο υπέροχο Αιγαίο Πέλαγος.


Μία εβδομάδα έντονων συγκινήσεων, σκληρού ανταγωνισμού, επίδειξης ναυτοσύνης, αλλά και εξαιρετικής φιλοξενίας από τους κατοίκους των νησιών – σταθμών του αγώνα, που διοργάνωσε για 16η χρονιά η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Τα 67 σκάφη που πήραν στη «Ρεγκάτα του Αιγαίου» έκαναν το πρωϊ του Σαββάτου τον τελευταίο τους αγώνα, ανοιχτά της Μυτιλήνης, για να πέσει η αγωνιστική αυλαία και να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Στην κατηγορία IRC, πρώτευσε το ρωσικό σκάφος Courrier du Coeur επιβεβαιώνοντας το διεθνή χαρακτήρα της Aegean Regatta καθώς τα ξένα πληρώματα εκτός από πολλά, είναι και πραγματικά αξιόμαχα. Στην κατηγορία ORCi, το ΕRYTOS II-COSMOTE ήταν σταθερό σε όλες τις ιστιοδρομίες και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ το ίδιο ισχύει και με το  SUN FIZZ στην κατηγορία ΟRC Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.